Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Я сега да си каже кой е колегата със тъмно сивата 156-ца която ме отвея по магистралата за Перник от Дупница номера му беше СА9397..
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• вчера на светофара на цадиградско,посока Пловдив засякох червено QV на задното стъкло му пишеше ника но го забравих завършваше на ****bg я да си каже кой е
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

• Днес към 13:30
        digitalundgrd ,забелязан пред ПГТЕ "Х.Форд" (под моста на захарната)
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

• еххехе Браво Добре пресичате групово на пешеходната пътека
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Сутринта около 9:45 по Бул.Сливница една сива 145-ца 1.4ТС СА4747 ... карана(пилотирана) от една колежка/състезателка, си напрвихме една гонка от светофар до светофар..... да си признава! Много се ядоса на дядото с ладата !
            Alfa156 Against All

Comment

• Леко с гонките, че преди около час и половина видях една размазана 156-ца, бордо. Беше се центрирал челно в един стълб. Други коли нямаше, така че явно се дължи на невнимание и мократа настилка. Не беше клубна или поне нямаше стикери. Гледката е в Дианабад от малко след басейна, посока семинарията.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Бяхме първи коли на светофара! "Гонката" беше до около 70км/час!Нищо, което да застрашава някой !То докато тръгнеш и спреш ....
                Alfa156 Against All

Comment

• Сиво ЖТД, 1.9 С7212 с четири човека вътре на Тракията посока Стара Загора....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Леко с гонките, че преди около час и половина видях една размазана 156-ца, бордо. Беше се центрирал челно в един стълб. Други коли нямаше, така че явно се дължи на невнимание и мократа настилка. Не беше клубна или поне нямаше стикери. Гледката е в Дианабад от малко след басейна, посока семинарията.
                    Тази и аз я видях .. просто без коментар

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:46 ----------

А вчера СА 4216(или нещо такова не помня със сигурност) ** сива 145 с бели джанти и клубен стикер на Руски паметник , караше руса къдрава колежка
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Днес, преди около 30мин (19:30ч) на излизане от жк. Надежда и по-точно на ОМВ на Ломско Шосе. Бях тръгнал посока кръговото....и един колега със 146 мисля (бежова или сива на цвят, не видях точно )...реши явно, че искам да се дърпаме ?!!? Та аз разбрах за намеренията му едва като ми се лепна на задната броня...ахахах от там върнах една надолу и общо взето нещата си останаха така, както започнаха....Вече на кръговото аз завих надясно, а той продължи на право

Таа колега, който и да си ти Следващия път бипни на светофара, че имаш някакви мераци , не ми стой така на бронята, та барем да сваря да мина на бенз за "дръпката" аахахах
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• На 2 пъти сутрин около 8 часа през с.Мусачево софийско засичам сива 145-ца със стикер на клуба на задния прозорец и някаква рисунка или лепенка на капака отпред.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                        BMW E30
                        BMW E36

Comment

• Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                          На 2 пъти сутрин около 8 часа през с.Мусачево софийско засичам сива 145-ца със стикер на клуба на задния прозорец и някаква рисунка или лепенка на капака отпред.
                          Тази седи често на паркинга срещу цирка до мола, но никой от форума не се обажда и аз съм питал за нея

Comment

• Точно за нея написах и аз горе .. кара я руса къдрава колежка
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Днес към 17:00 на главмата улица в Нова Загора се засякохме с колегата mimouzunov...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• в неделя на магистрала тракия мернах една светлосиня GTV6 не помня номера мисля че беше СА НМ
                                и вчера в долна баня една бяла 155-ца със стикери от тракдей-а
                                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                                X